fredag 29 juni 2012

Midsommar/Minisemester

På midommarafton bar det iväg ner till Alingsås igen för att fira med Michael, Johanna och lille Adam! På förmiddagen hade vi tur med vädret och vi kunde sitta ute och käka silllunch med tillhörande nubbe! Sen gich jag och Johanna och plockade blommor till den sedvanliga kransen medans grabbarna passade på de små.

Senare på kvällen kom Lindberg, Sune, Alfred, Linda och barnen Tilda och Clara och grillade lite.


Självklart så klarade vi oss inte från regnet så det blev till att sitta i skonken i år igen=) Mysigt blir det när man gör i ordning och tänder ljus!


Morgonlekstund för småttingarna, kolla blicken på Adam.. ha ha ha


Emil fick låna ett retroförkläde av Adam när det var dax för gröt. Döm om min förvåning när Emil äter upp hela portionen!!! Så från och med nu försöker vi byta ut ett mål om dagen med gröt. Tanken var att han även skulle få välling till kvällen men det var ingen hitt tyckte Emil.



På söndagen reste vi vidare till Orust och Stockens camping för lite minisemester, hade hyrt stuga i två dagar. När vi kommer dit är det uppehåll men mulet och blåsigt, helt ok ändå tyckte vi. Någon timme senare kom regnet och det bestämde sig för att stanna, suck!!! På måndagen tog vi ändå en tur med bilen till Lyekil, åkte småvägar över öarna Flatön m.m., för att kolla in Havets hus. Det visade sig att så tänkte alla andra också så vi var inte ensamma.. ha ha. Efter de blev det pizza i Ellös och hem till stugan igen, blöta och kalla.

Emil tjötar som sjutton, undrar vem han pratar med.. he he


Regnet det bara öser ner!!!!!


Två våningssängar och en hård bäddsoffa hade stugan att erbjuda så det blev till att sova i varsin säng, kändes jätteskumt när man är van att sova ihop.


Stugan var pytteliten men fullt funktionsduglig, kan dock tänka mig att den skulle vara lite trång om man bodde 6 st i den.



Emil har kommit på att man kan böja tungan åt olika håll, ser himla rolig ut!!


Ja, vagnen funkar helt ok som teränggående fordon=)


Senare på Måndagskvällen klarnade det upp och Emil var pigg och glad så vi tog en promenad upp på klipporna precis utanför stugan. Där ber jag Sebban att ställa sig på huk med Emil så jag får ta ett kort. Då passar han på att FRIA när han står där på knä, blev jättepaff!! Självklart sa jag JA! Han hade fnulat på att göra nåt fint på semestern men den regnade ju bort så det blev svårt. Men detta blev jättemysigt och jag kan ju inte klaga på utsikten!!!


Stugan längst till höger bodde vi i.


På Tisdagen när vi skulle åka hem såg vädret ut såhär!!! TYPISKT!!!


Tog en liten promenad ner till stocken som visade sig vara en jättemysig liten by vid havet, här skulle jag kunna bo!!


Såååå mysigt! Kan absolut tänka mig att åka till Orust och Stockens camping igen!


På vägen hem käkade vi på Brahehus och tog en promenad över till ruinen för att rasta Fanny och aktivera Emil så han skulle gå med på att åka bil igen. Måste säga att jag är väldigt imponerad av Emil, han har funnit sig i allt som vi hittat på och varit på bra humör. Han har även sovit bra på nätterna trots att vi varit på nya ställen, älskade skrutt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar