söndag 19 januari 2014

Kalas x 2

Har inte hunnit blogga på ett tag men självklart så blev det ju kalas för tvååringen! På torsdagen blev det dubbelkalas för Emil och farmor hemma hos oss. Molly och Emil var så söta!!! Skulle sitta på samma stol och fika.

 
Dom satt så länge och väl och kom bra överrens och höll sig för det mesta till sin egen tallrik. Emil försökte väl någon gång att nalla något på Mollys tallrik utan tur :)


Vart dom än satt så skulle dom sitta tillsammans :) Först provade dom farmors knä...


och sedan Jerres. Vet inte vilket knä dom föredrog :)


Till helgen sedan bar det av till Borlänge för lite kalas hos mormor och morfar. Resan upp gick hur bra som helst, kollade lite film sedan sov han resten av resan.

På Lördagen kom morbror Thomas och hälsade på med paket!! Blev även en liten promenad med snoraceråkning på grannens snowracer. Va dock kasst glid i den så det blev mest jobbigt för mamma och pappa.


Mormor hade bakat en jättefin och god tårta med ljus i som Emil försökte blåsa ut!




Av mormor och morfar fick Emil en snowracer som han älskar att åka på. Hittat en liten backe från trappen hemma ner till garaget ;) Den är lagom brant för Emil och mamma eller pappa åker bakom.

Resan hem gick även den strålande bra. Emil var nöjd med att titta på film, höll sig vaken ända ner till Örebro där vi stannade på MC Donalds och Emil fick sin första happy meal. Han åt pommes och äppelbitar med god aptit men hamburgaren fick pappa äta upp :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar