onsdag 21 november 2012

Alingsås

I helgen som var bar det av till Alingsås och Johanna, Michael och lille Adam, Blev en mysig dag men mycket lek, bus och mys. Kvällen avslutades med jättegod mat och ett glas rött, turligt nog beslöt sig smågrabbarna för att somna typ samtidigt :) Blev en riktigt mysig kväll med mycket tjöt. Konstigt det där hur samtalsämnena ändrats sedan man skaffat barn, pratade massa barnsnack och förlossningsminnen.. ha ha ha..
På Söndagen bar det av till Göteborg för att fira finaste Marias födelsedag! Hon bjöd på godaste hemgjorda smörgåstårtan! Mysigt att alla brudarna kunde fira henne ihop! Emil var som vanligt inte på det bästa humöret, trött och lite gnällig. Känns som han varit det alla gånger som Maria träffat honom. Hon får helt enkelt komma hit och se honom i vardagen när han är världens goaste :)
Vid 13 var det dags att återigen sätta sig i bilen och åka mot Linköping. Emil var en ängel som sov i princip hela vägen! När vi kom hem fick jag lite vila innan det var dags att sätta sig i bilen och åka mot staden, bio med goa Anna, Maria och Fia står på agendan. Såg sista Twilight-filmen, heeeeelt underbar film. Glömde helt att jag var jättetrött!

Emil hittade en bobbycar hemma hos Johanna och Michael. Den var lite kul, kanske blir en sådan i julklapp :)


Det är bäst att hålla mamma i handen när man åker bil så att inget händer ;) han är så söt, brukar hålla handen och trycka med sin tumme på min tumme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar