torsdag 29 november 2012

Busfabriken

Oj, nu var det visst några dagar sedan jag bloggade. Har fastnat i Super Mario Bros wii, hinner inte annat än att spela när lilleman sover.. ha ha ha.. men nu kommer det lite nytt alla fall =)

Igår åkte jag och Anna med våra grabbar till busfabriken som ligger här i Linköping, det var gratis för barn under ett år och gratis för vuxna så vi passade på nu innan vi måste betala. Det var en hit tycker jag, och vi hade nog lite tur för det var jättelite folk där så ljudnivån var heeeelt ok. Det fanns en liten avdelning för de minsta, 0-3 år, som grabbarna gick loss i. Till en början var dock bådatvå lite tveksamma, vågade inte riktigt, men så småningom släppte det och det var riktigt kul å se. Allt var dessutom vadderat och mjukt så det fanns typ ingenting som dom kunde slå sig på så  man kunde slappna av helt och låta dom hållas. Hit kommer jag absolut gå flera gånger!!!

Emil tyckte allt att bollhavet var spännande men samtidigt lite läskigt, bäst var det när man fick stå utanför och pilla lite på bollarna.


En liten stund gick det bra att sitta i bollhavet men sedan fick mamma komma och rädda!


Här står grabbarna och spanar efter brudar.. ha ha ha..


Väldigt mysig liten hörna som sagt, fanns mycket spännande att utforska.


Det ska börjas i tid ;)


Här spenderade grabbarna mycket tid, snackade med varandra om hur dom skulle lösa bekymret med kulorna som inte ville som dom ville :)


Mammorna tyckte visst åxå att det var lite kul med bollhav!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar