onsdag 14 november 2012

Lite uppdatering sedan sist..


Det var fars dag i söndags, Seb jobbade dygn den dagen så vi firade lite i lördags istället. När Seb kom hem efter nattjobb hittade han ett brev i hallen som var början på en liten skattjakt :) Jag hade ritat tre kartor som var och en visade vägen till ett paket, riktigt kul! I paketen låg tre iPhoneskal i olika varianter, Seb har haft väldig otur med sina skal så det var lite kul tyckte jag. Senare på dagen kom farfar och Karin på besök för lite promenad och fika. Kvällen avslutades med god mat i form av en köttbit och lite potatisgratäng.


I söndags åkte jag och Emil till Farmor och käkade lite mat med Elin, Jerre och kusin Molly medans pappa jobbade. Riktigt roligt att se att kusinerna ser varandra och har utbyte av varandra. När Molly sprang iväg kröp Emil efter för att kolla vart hon skulle. Vid middagen matade Molly Emil med paprika, så söta!!!


Kusinhäng i farmors fåtölj!!!


Den senaste veckan känns det som han har lärt sig massor, han kan till exempel dricka själv! Tog inte alls lång tid innan han fattade att han måste tippa på muggen för att få något i sig :)


Känns som det händer hur mycket som helst nu och det är så kul å se. Emil blir stadigare för varje dag som går och han hittar nya tekniker för att förflytta sig. Han tar mer kontakt och vill vara nära och gosa, helt galet mysigt.
På kvällarna hänger vi mest i vardagsrummet och här kör vi lite soffhäng och kollar tv :)


Han hittar hela tiden nya saker att resa sig mot. Han tycker dock att bordet är lite lågt, slår i huvudet hela tiden.


Ha ha ha ha.. det ser verkligen ut som att han tagit bilden själv!!


Käka smörgås är det bästa på morgonen.

1 kommentar: