måndag 24 november 2014

Hinner inte

Känner att det är lite svårt att hinna med att blogga just nu. Theo tar fortfarande inte nappen så han bor på mig. Har tagit beslutet att delamma då han fortfarande tar bröstet och det funkar faktisk bra. Han får i sig lite mjölk, närhet och tutten fungerar fint som napp. Hur mycket amning det bli visar sig, så länge som det känns bra kör vi på.,  Eftersom Theo får ersättning så har den där magknipen satt in med full kraft så är nattsömnen i princip obefintlig, vissa nätter somnar han inte förens 01:30 för att vakna igen vid 03:30 och sedan vaknar Emil vid 06:00. Uppe på allt detta så har vi varit lite förkylda hela bunten så tröttheten är nu total.

Så, nu har jag fått gnälla av mig lite. Nu tar vi lite mysiga stunder istället. Emil har fått en cykel av pappa som han tycker är jätterolig, han ska cykla vid varje hundpromenad :)
 


Sedan vi gick över på ersättning och Emil fått lite mer mammatid så har han börjat bli lite mer intresserad av lillebror. han vill ofta att jag ska fota dom ihop.
 


Mormor, morfar. morbror, Jenny och Lily kom på besök när Theo var tre veckor. Jättemysigt att ha familjen här!
 


För två veckor sedan blev Emil dunderförkyld och fick lite feber, så det blev soffhäng i två dagar.
 

Förra helgen blev det en tur till flygvapenmuseet med grabbarna och farmor. Emil tyckte et var lite småmysigt att gå runt och spana på flygplan. Hittade även lite spel och en flygsimulator i flyglabbet.
 



Älskar den här bilden även om den är lite suddig!
 


Nu i Söndag blev det en tur till Åtvidaberg för lite häng med Sara och Aron. Aron körde vagnen hela vägen. Matade även lite ankor.
 


Aron älskar bebisar så han var överlycklig när han fick hålla Theo :)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar