fredag 1 mars 2013

Kalas, vår och bus

Har hänt massor men hinner inte få ner det i bloggen så nu kommer en samling roliga dagar med massa mys och bus.
Förra fredagen åkte jag och Anna till Malin för att hälsa på lilla Noel som jag inte sett, 4 månader och jättesöt. Vi började med en promenad med vagnar och två sovande bebisar av tre (Emil vaken). Trodde att det bara skulle bli en liten promenad i sakta mak för att få de två att somna, men icke. Det blev en timmes lång promenad i rask takt runt hela stan, Emil var jättesnäll och nöjd tills vi kom typ 2 tredjedelar, då var det inte kul längre och hungrig var han åxå. Blev till att blanda lite välling som han drack i vagnen och så tog vi oss sista biten hem till Malin. Väl inne och ytterkläder av så var det full fart, riktigt roligt att se hur Emil och Fille var med varandra. Dom såg varandra men ville eller vågade inte riktigt leka på allvar, gick mestadels om varandra.


På söndagen var det dax för kalas, Jerre blev visst ett år äldre :) Massa folk, hundar och ungar :) Emil var i sjunde himlen, helt lyrisk när han blev jagad av Molly och jagade henne tillbaka. De hittade en hundbur i vardagsrummet som dom kröp in och ut ur och stängde in varandra. Har nog aldrig sett Emil så uppspelt, lite svårt att få honom att somna lugnt den kvällen ;)




Tar bort filmen som legat här ett tag då det inte var den filmen jag tänkte på. Har haft haveri på min dator och har därför inte kunnat byta ut den mot rätt film. Kommer förhoppningsvis inom kort i ett nytt inlägg :)

Idag tog vi en sväng till Kicki och Lovi för lite utomhusaktiviteter. Emil har dock varit jättetrött hela dagen och lättirriterad så han var väl inte helt övertygad om att det var roligt att vara ute idag, är ju trots allt lite bökigt med massa kläder och stora skor. Ett litet smile fick jag dock när han fick åka rutchkana och i gungan. Roligast var det nog att jaga katten som gick med oss hela tiden :) Efter detta gick vi in och fikade lite och busade en stund till. I vardagsrummet fanns en jätterolig tunnel som man kunde springa igenom och det tyckte både Emil och Lovi var jätteroligt.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar