lördag 9 mars 2013

Tillväxtperiod eller tänder, det är frågan?????

De senaste veckorna har varit lite upp och ner, Emil är nästan konstant lite småtrött och gnällig men han sover ändå kasst på natten. Kan det vara så att det är tänder på g eller är det bara så att det händer mycket i hans lilla liv nu som han bearbetar på natten?? Vad det än är så tycker mamma och pappa att det är lite tråkigt att behöva gå upp mellan 6-7 på morgonen för att skruttungen vägrar sova mer, ändå är han trött och gnosar sig i ögonen. Suck! I morse vaknade han redan kl: 05.00, fixade ett snabbt och tyst blöjbyte för att sedan försöka söva om honom i min famn i sängen. Trodde nästan att jag lyckats flera gånger men precis när han var på väg att somna kom han på att det är ju jättedumt att sova, då missar han ju massor av saker. Vid 06:30 gav jag upp och tog med honom ner så att Seb skulle få en chans att somna om då han jobbat dygn mellan tors till fre och låg back i sömntimmar.
Vet inte hur man ska göra för att försöka få honom att sova längre på morgonen??? Tar gärna emot tips :)


Hmmmmmm... vilken napp ska man välja, det är frågan????? :)

2 kommentarer:

  1. Det är nog bara att gilla läget dessvärre. :) Här är det likadant, vi går upp vid 6-7 på helgerna. Jag har hört andra testa och vi har testat nån gång med att låta han vara uppe lite längre på kvällen men det funkar inte. :) En kollegas son ville alltid gå upp vid 5-5.30 så man får vara glad för det lilla, det kunde varit värre. ;) Kram J

    SvaraRadera
  2. Det är nog så ja, vi har också försökt det där med att hålla honom uppe men det funkar inte. Man får väl se det så att det är positivt med tankte på dagistiderna.

    SvaraRadera