måndag 19 augusti 2013

Blev ett spontanbesök på Kolmårdens djurpark idag!


Kände att vi ville hitta på något idag då Seb fortfarande har en vecka semester kvar så vi drog till Kolmården för att spana in lite djur. Blev en riktigt härlig dag! Lagom varmt och inte alls mycket folk.. stort GILLA på den. Det är alltså så man ska göra, INTE åka när det är högsäsong. Nu kunde man i lugn och ro strosa omkring och kolla på djuren och man behövde inte vara rädd för att Emil skulle försvinna i vimlet av människor. Sedan att han fick sina hysteriutbrott för att han inte fick som han ville gjorde inte så mycket. Bara att inte ge efter och resolut bära honom vidare tills han lugnade ner sig och hittade något annat att spana på :)

Ingen kö till linbanan, bara att kliva på och åka! En riktigt bra upplevelse och buren var "skruttsäker" så han kunde klättra runt som han ville och spana på djuren, björnarna som badade och busade med varandra var intressanta!




Blev även lite delfinshow! Blir lika rörd varje gång jag ser dom. Emil var jättetrött och höll på att somna i min famn flera gånger men var samtidigt lite nyfiken på delfinerna och var tvungen att spana lite!

Lite mat innan vi drog vidare för att spana på aporna och sen dra oss hemåt igen. Utsikten från restaurangen gick inte att klaga på!!!
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar