onsdag 7 augusti 2013

Liten semestertripp

I helgen bar det av till västra Götaland för lite minisemester. Torsdagen tog vi in på hotell i Göteborg för ett besök på Liseberg, blev dock inte så långvarigt där då det var smockfullt med folk och jättelånga köer :/ fick alla fall träffa Maria och lilla Agnes :) så söt!!! Senare följde vi med Maria och Patrik hem för lite mat och tjöt. 

Hotellet var jättefint och dom hade till och med ställt in en säng till Emil!


Emil valde till och med att ta sovmorgon när sängarna var så mjuka och gosiga!



På fredagen lämnade jag Seb i Trollhättan där han skulle ta jägarexamen och jag drog tillbaka till Alingsås där jag och Emil roade oss i väntan på att Johanna skulle sluta jobbet. Blev nolhagaparken där det finns både lekplats, djur och lite senare bad!

Hmmmm.. Trodde faktiskt att han skulle vara lite försiktigt då det var djur han inte sett, men nej då.. Ha ha.. Han bara stövlade fram, började prata med getterna och drog en get i skägget! Tur att dom är vana vid barn :)




Fredag kväll och hela lördagen spenderades med Johanna och Adam, Michael var också med lite då och då :) det blev mycket lek, bus och bad ute i johannas sommarstuga. 

Riktigt kul å se hur dom leker nu, Emil härmar Adam i allt!! Ha ha ha






Detta är Emils första glass någonsin, himla mysigt att se! En riktig hit :)


Grabbarna leker tittut :)




Söndag morgon drog vi vidare till Trollhättan för mys med min kusin och guddotter som jag inte sett på evigheter! Blev en tur ner till slussområdet där vi strosade omkring och bara mös och tjötade. Emil upptäckte att det var riktigt kul att slänga stenar i vattnet och ville knappt gå därifrån :)


Andra glassen var också jättegod ;)


Och så här fin var han när glassen var slut :)


Mys med kusin Ulrika! 


Underbar helg, lite tråkigt att Seb inte kunde vara med men det blir fler gånger! Han blev ju jägare istället så nu kan vi kanske få lite gott kött i frysen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar