måndag 16 april 2012

Besök

Igår fick vi besök av Jerre, Elin, Molly och svärmor. Mysigt! Kusinerna spanade in varandra i soffan, var riktigt kul å se. Det märks tydligt att Emil är mer och mer medveten om sin omgivning. Han spanade väldigt på sin lille kusin och det såg ut som han tänkte nåt i stil med: hmmm.. vem kan det där vara, den är ju lika liten som mig.
Märkte här om dagen att han verkligen tar in omgivningen. Han satt lutad mot mina knän i soffan och Fanny satt bredvid. Jag råkade säga något som triggade Fanny att plötsligt skälla några gånger, då ser man Emil skrynkla ihop ansiktet och börja gråta. Blev helt paff, han har aldrig reagerat på henne innan. Tror inte att det var Fanny som var farlig utan att han blev överraskad av skallet, och att det var så nära.






Idag håller vi tummarna för Fanny. Hon har haft en knöl på ryggen under flera år och idag är dagen då den ska bort. Seb lämnade henne hos veterinären i morse, känns jättekonstigt och jättetomt utan henne. Känns konstigt att inte veta när under dagen hon kommer att opereras men vi vet att hon ska hämtas rund 16:30. Då kommer hon sägert att vara ganska groggy efter narkosen. Blir en lugn kväll med mycket mys och närhet för henne ikväll!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar