tisdag 17 april 2012

Blingokillen

Innan Emil föddes köpte jag en uppsättning blingokläder av Malin som är återförsäljare för blingo. Kan man bli sötare än såhär??!!!

Självklart måste man ju ligga på blingofilten också;)


Sen har vi ju en tillhörande mössa också :)


Har funderat ett tag på att flytta spjälsängen till dit det var tänkt att den skulle stå från början, tills nu har den stått typ i fotändan av våran dubbelsäng. Känns rätt att ta det steget nu så inatt blir första natten på nya sovstället:) Vårar sovrum är format som ett L ungefär och nu har sängen flyttats runt hörnet så han har ju inte flyttat jättelångt men det är ändå lite avskärmat så han får lite lugn och ro. Inom kort kommer vi att göra i ordning där med nytt golv och någon fin barntapet, kommer att bli supermysigt!!! Tanken är att han kommer att ha sin växarsäng där sen också så han kan komma över till oss om han blir rädd på natten. Sen får han bestämma själv när han vill flytta ner och få sitt eget rum.


Uppdatering Fanny!!
Hon mår ungefär som vanligt idag, konstigt det där hur snabbt djur återhämtar sig efter en operation. Nu har hon ett decimeterlångt sår på ryggen och är helt kal efter att dom rakat henne. Får se hur fort pälsen växer tillbaka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar