måndag 14 maj 2012

Borlänge!!!!

I helgen bar det av upp till Borlänge och mamma och Björn!! Var lite nervös inför resan då vi inte har åkt så långt med Emil förut. Men det har gått jättebra, han sov i princip hela vägen upp. Vaknade i Ludvika, fixade mat som han åt sittandes i babyskyddet och somnade om direkt efter det. Vaknade sen när vi körde in på parkeringen hemma hos mamma =)



På fredagkvällen hann vi inte med så mycket, blev lite varma mackor och en kall öl och sitta och prata lite. Lite orolig var jag för att han inte skulle sova hela natten som vanligt eftersom han sovit i bilen hela vägen och nu skulle han dessutom sova i en resesäng. Men det gick jättebra, bara jag som inte kunde sova bra.. he he. På morgonen fick Emil sitta i egen stol medans jag fixade morgonbestyren, gick hur bra som helst tyckte Emil=)



När mormor kom in på morgonen, dom hade sovit i husvagnen då det är lite trångt hos dom, passade Emil på att läsa morgontidningen ihop med henne.


Senare på förmiddagen var det garageloppis på deras parkering, vi gick ut och kollade lite, jag är dock inte jätteförtjust i begagnat. Anna, Björns dotter, stod och sålde barnkläder, köpte lite av henne men sen fick det vara bra=) Anders och Stina dök också upp med Maja och Astrid, blev förmiddagsfika med dom. Stina fick hålla Emil lite, Astrid ville också vara med så klart=)


Vid 13:30 hämtade mamma gammelmormor som längtat efter att få träffa lille Emil. Var riktigt kul att hon kunde vara med. Hon ser jättedåligt sedan ett tag tillbaka men jag tror att hon fick en bra uppfattning om hur han såg ut. Emil såg ut att trivas rätt bra hos henne ett tag.
Vi körde ett litet improviserat namngivningskalas, trodde inte att mamma ville ha det då dom håller på att sälja parhuset som dom bor i. Blev riktigt mysigt och Emil fick massa presenter=) Av mormor och "morfar" fick han en sagobok som handlade om honom och hela familjen, riktigt kul. Av gammelmormor fick han en skoterspargris, i ten tror jag att det var, och av morbror Thomas fick han en skjorta och ett par jeans som var skittuffa!!


Morbror Thomas och Emil i sina nya fina kläder!!


Även små Myror blir jättetrötta av att busa hela dagarna=)


Vi kom hem vid 17-tiden på söndagen och då fick Emil kolla lite på sin nya skoter=)
Det har varit en riktigt mysig helg och det är så skönt att veta att det funkar med Emil att åka bort.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar