lördag 28 december 2013

Ny säng, förkylning och julafton = ingen bra kombo :/

För några veckor sedan klättrade Emil ur sin spjälsäng för första gången, skit. Det innebar att vi fick åka till Ikea och köpa en juniorsäng. I samband med detta, kanske lite innan också, så har Emil sovit skitdåligt på nätterna. Vet inte om det är sängen som är ovan eller om det faktiskt började innan. Lite efter detta brakar en dunderförkylning ut som gör att han sover ännu sämre. Hmmm.. Känner ändå att vi måste fortsätta med den nya sängen då han måste vänja sig någon gång.

Med detta i bagaget så var det en trött familj som vaknade på julaftons morgon. Emil tog lite somorgon så rätt ok var det ändå. Han var även på bra humör så det bådade ju gott. När vi kom ner till vardagsrummet fick han syn på granen, ooooooo... sa han och gick fram för att riva ner sin första julgranskula :) Sedan var det dags för frukost med nygriljerad viltsvinsskinka. Riktigt gott! Sedan blev det lite mys med paketöppning och bad innan det var dags för Emils förmiddagssov och förberedelser av julmaten. Vid 13 kom släkten på Sebbans sida och det blev en riktigt mysig liten jul med massa paket, god julmat och gott sällskap!
 

Här tittas det så klart på kalle anka!
 

Första parkett! Emil fick byta om då skjortan blivit mycket blöt av allt spill ;)
 

Helt galet mycket paket, och nästan alla var till Emil och Molly
 

Emil fick en traktor med trampor. Lite stor och han har inte fattat hur man gör med tramporna, det kommer nog vart det lider ;)
 


Han fick en kassaapparat av farfar, undra om det är Emils framtida yrke??
 


På julaftonskvällen däckade nog både jag och Sebban också i denna mysiga förkylning som Emil fick från början så resten av julhelgen blev det inte så mycket med är jag rädd. Förra julen låg vi alla i magsjukan och i år kör vi på förkylning, undre vad det blir nästa år??;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar