lördag 31 mars 2012

Lillsktutten min

Igår efter bvc blev det feber och elende, ledsen hela kvällen förutom när han sov, vilket han gjorde större delen av kvällen. Trodde att vi nu skulle få våran första vaknatt eftersom han sovit så mycket på kvällen, men icke. Han somnade vid 22 och vaknade nästa gång vid 3:30 och skrek. Fick mat och en supp alvedon och efter 1½ timmes skrik och gnöl somnar han om för att sedan vakna 9:30. Det första jag fråga Seb när jag hörde va klockan va var om han levde, fick nästan lite panik. Det gjorde han naturligtvis. Mammas hjärta gör lite ont, är jobbigt att se honom må så här. Idag blir det mys i soffan hela dagen, snön yr utanför fönstret.

Vaknätter
Måste nog säga att vi haft det oförskämt bra när det gäller nattsömnen på lillemann. Hittills har vi inte haft en enda vaknatt där man gått och vankat hela natten som man hör att många har gjort. Det var en gång när han var drygt en vecka gammal som han var otröstlig, men det visade sig att han var jättehungrig och fick inte tillräckligt av mammas tutte. Så Seb gick ner och värmde lite ersättning som Emil svepte i sig i ett nafs och somnade om.
Nu sover han oftast mellan 21-22 och 05-06 vilket är jätteskönt. Sedan är han vaken en stund för att somna om och sova till 07-09 nån gång. Ska absolut inte klaga=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar