måndag 5 mars 2012

Magknip=/

Lillskrutten har fått problem med magknip. Det började för någon vecka sedan, han var väldigt kinkig på kvällarna. Tyckte ändå inte att det var så illa. Tänkte att man kan ju börja med att prova semper magdroppar, känns inte riktigt som läkemedel. Tyckte kanske att det hjälpte lite någon dag senare. I slutet på förra veckan blev det dock värre och han gnölar/skriker hela dagarna och det är jättesvårt att få honom att somna, han kommer aldrig riktigt till ro. Det knyter sig i mammahjärtat att se honom ha ont, snyft!! Den enda som får honom att somna gott är långpromenad med vagnen, då kan ham sova i upp till 4-5 timmar.
När man pratar med andra föräldrar så hör man att det mer regel än undantag att de använt minifom eller magdroppar till sina barn när de var små. Varför måste det varar så????
Nu har jag skaffat Minifomdroppar så får vi se om det hjälper, håller alla tummar jag har!!!!

När det gäller sjal och babybjörn är tyvärr jag och skrutt inte överens. Emil tycker sjalen är trång och jobbig och föredrar babybjörnen och jag får ont i ryggen av babybjörnen och älskar sjalen. Hmmm. Krångligt värre=)

Mammas skatt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar