söndag 30 december 2012

Nu får det vara nog!!!!!!!!!

Vill inget hellre än att alla i familjen ska fli friska som små nätkärnor så vi orkar hitta på något skoj nu innan det är dax för mig att börja jobba igen, men det ser mörkt ut.

I fredags fick vi alla fall en liten "julafton" med svärmor, Jerre, Elin och kusin Molly. Emil var väl inte på toppenhumör men det blev mysigt ändå, så mysigt det kunde bli med tanke på omständigheterna. Vi åt lite knytisjulbord, öppnade lite klappar till de små och spelade julklappshazard.


Äntligen ett litet kort på våran älskade son när han öppnar sina julklappar!



Fin Bobbycar som han fick av farmor och farfar


Idag när vi var på väg till Tornby för att ev köpa ny tv så ringde svärmor och berättade att både hon, Molly och Elin också åkt på magsjukan. FASEN vad smittsamt det kan vara då. Vi tyckte ju att Emil varit symtomfri i massa dagar och att det nu skulle vara lugnt, visst han har fortfarande diarré och dålig matlust men så kunde det vara enligt 1177 utan att han skulle smittas. Det fick oss att fundera på om vi verkligen skulle åka till Martin och Sara för att fira nyår. Väl på Tornby och Max för lite lunch kräks Emil över hela sig, skit!!!! Bara att packa ihop och åka hem, ringa Martin och ställa in. Vet inte om det är magsjukan som spökar igen men vågar inte chansa med att ev smitta ett gäng till :(

Nu ska vi installera den nya tv:n som vi köpte för att trösta oss lite ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar